Intel уточнила деталі розширеної гарантії на процесори Core 13-/14-го покоління

Корпорація Intel поділилася додатковою інформацією щодо продовження гарантії на десктопні чипи Core 13-/14-го покоління. Раніше процесорний гігант оголосив, що власники «коробкових» версій CPU Raptor Lake-S (Refresh) можуть розраховувати на два додаткові роки гарантії, тобто загальний термін зріс до п'яти років. Тепер було оголошено, що гарантія також подовжується на tray-версії процесорів, зокрема в складі готових комп'ютерів.

Intel Core

В таблиці нижче перелічені чипи Intel Core 13-/14-го покоління з двома додатковими роками гарантії. У разі появи проблем зі стабільністю роботи власникам «коробкових» процесорів слід зв'язатися безпосередньо зі службою підтримки Intel для отримання подальшої допомоги, а в разі tray-версій та готових ПК необхідно звернутися за місцем купівлі або до виробника комп'ютера.

Intel Core

Нагадаємо, що нестабільну роботу чипів Core 13-/14-го покоління Intel пов'язує з надмірною робочою напругою процесора. Зараз компанія працює над оновленням мікрокоду, яке покликане розв'язувати цю проблему. Його реліз відбудеться в середині серпня. Однак слід мати на увазі, що цей патч є радше профілактичним заходом, покликаним убезпечити повністю працездатні процесори.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 06.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: