Гарнітура віртуальної реальності PlayStation VR2 тепер офіційно підтримує ПК

Гарнітура віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 отримала офіційну підтримку персональних комп'ютерів. Для її використання ПК-геймерам знадобиться спеціальний адаптер, який вже можна придбати в закордонних магазинах за ціною від 60 доларів, а також застосунок PlayStation VR2 App. Він доступний для завантаження в Steam.

PlayStation VR2

Як розповідає Sony, власники PlayStation VR2 отримали доступ до бібліотеки Steam, що складається з тисяч VR-ігор, включно з Half-Life: Alyx, Fallout 4 VR і War Thunder. Щоправда, не обійшлося без ложки дьогтю. Частина функцій гарнітури виявилася недоступною на персональних комп'ютерах. Серед них HDR, відстеження погляду користувача, адаптивні тригери й тактильний зворотний зв'язок. Можливо, Sony реалізує їхню підтримку в майбутньому, але якоїсь інформації щодо цього поки не надходило.

PlayStation VR2
Системні вимоги PlayStation VR2

Нагадаємо, гарнітура віртуальної реальності PlayStation VR2 надійшла до продажу на початку минулого року. Вона пропонує зображення з роздільною здатністю 2000x2040 пікселів для кожного ока, поле зору 110°, частоту оновлення 120 Гц і підключається через кабель USB Type-C. Рекомендована ціна VR-гарнітури становить від 550 доларів.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 08.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: