Intel скасувала конференцію Innovation 2024, на якій очікувався анонс CPU Arrow Lake

Корпорація Intel вирішила відкласти наступну конференцію Intel Innovation, яка була запланована на 24-25 вересня. Офіційно вона переноситься на 2025 рік, а всі анонси, які чипмейкер запланував на кінець наступного місяця, компанія проведе в рамках менш масштабних презентацій.

Intel

«Після ретельного обмірковування ми прийняли рішення відкласти наш вересневий захід Intel Innovation до 2025 року. До кінця 2024-го ми продовжуватимемо проводити невеликі, більш спеціалізовані заходи, вебінари, хакатони та зустрічі в усьому світі в межах заходів Intel Connection й Intel AI Summit, а також будемо присутні на інших галузевих заходах», — розповідає пресслужба Intel.

Для чипмейкера стало традицією анонсувати в рамках конференції Intel Innovation нові споживчі процесори. У 2021 році було представлено чипи Core 12-го покоління (Alder Lake), у 2022-му — CPU Core 13-го покоління (Raptor Lake), а минулого року Intel анонсувала процесори Core Ultra 100 (Meteor Lake). Цього року очікувався анонс десктопних Core Ultra 200 (Arrow Lake-S), але, судячи з усього, для нього Intel підготує окремий захід.

Скасування конференції Intel Innovation 2024 є частиною стратегії зі скорочення витрат. Нагадаємо, що після незадовільних фінансових підсумків другого кварталу керівництво Intel анонсувало низку заходів, покликаних заощадити компанії мільярди доларів. Зокрема було вирішено призупинити виплату дивідендів у четвертому кварталі цього року та звільнити близько 15% загального штату Intel.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 09.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: