Intel підтвердила плани щодо випуску настільних процесорів Core Ultra 200 (Arrow Lake-S)

Скасування конференції Intel Innovation 2024 не вплине на плани компанії щодо релізу процесорів Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) для настільних ПК. Свою відповідь на лінійку чипів AMD Ryzen 9000 (Granite Ridge) процесорний гігант представить протягом наступних кількох місяців. Точніші терміни стануть відомі в міру наближення до анонсу новинок.

Arrow Lake

«У планах Intel щодо запуску, термінів та готовності продуктів немає жодних змін. Ми з нетерпінням чекаємо анонсів нових продуктів і динаміки, яку ми маємо в запасі, в тому числі важливих анонсів цієї осені. Ми поділимося більш детальною інформацією про наші настільні процесори наступного покоління під кодовою назвою Arrow Lake пізніше цього року», — розповів представник Intel британському виданню Overclock3D.

Згідно з доступною інформацією, анонс десктопних процесорів Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) мав відбутися наприкінці вересня на Intel Innovation 2024. Ймовірно, тепер компанія підготує окрему презентацію з цього приводу. Старт продажів перших CPU Arrow Lake-S і материнських плат LGA1851 очікується в середині осені. Додамо, що мобільні процесори Intel Core Ultra 200V (Lunar Lake) вийдуть вже на початку вересня.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 10.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: