AIB-партнери AMD розпочали роботу над відеокартами RDNA 4-го покоління

Від азійських джерел надійшли подробиці щодо планів AMD у сегменті дискретної графіки. Наприклад, не варто розраховувати на реліз моделей Radeon RX 7400 і RX 7300 у найближчому майбутньому. AIB-партнери компанії ще не узялися до роботи над цими відеокартами, і у них поки немає офіційної дати релізу. Втім, не можна виключати варіант, що ці новинки створені виключно для OEM-сегмента та не будуть пропонуватися як самостійний продукт від вендорів, на кшталт ASUS і Sapphire.

AMD

В той самий час AIB-партнери AMD вже розпочали роботу над наступним поколінням відеокарт Radeon. Йдеться про моделі на базі графічних процесорів RDNA 4-го покоління. Очікується, що вони сформують лінійку Radeon RX 8000 і вийдуть протягом першої половини 2025-го. За чутками, першими подробицями про нове покоління 3D-прискорювачів компанія AMD може поділитися на виставці CES 2025 у січні.

Загалом же закордонні колеги відзначають мовчазність AMD. Наприклад, на виставці Computex 2024 вона обійшла сегмент дискретної графіки стороною, не надавши якоїсь свіжої інформації щодо GPU-новинок. Сподіватимемося, що команда Лізи Су виправить це в найближчому майбутньому.

AMD

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 12.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: