Nintendo Switch другого покоління вийде не раніше квітня 2025-го

Офіційний анонс наступного покоління ігрової консолі Switch, згідно з планами Nintendo, відбудеться в поточному фінансовому році, тобто до кінця березня 2025-го. Попри це, фактичний реліз пристрою відбудеться дещо пізніше. Розробники відеоігор очікують виходу другого покоління Nintendo Switch не раніше середини весни. Про це розповів керівник порталу GamesIndustry.biz Кріс Дрінг (Chris Dring).

Switch

«Жоден розробник, з яким я розмовляв, не очікує, що її випустять у цьому фінансовому році, — розповідає пан Дрінг. — Насправді, їм сказали, щоб вони не чекали її в [поточному] фінансовому році. Багато людей, з якими я розмовляв, сподіваються, що вона вийде у квітні або травні, тобто на початку наступного року, а не наприкінці».

Сама Nintendo поки не поспішає ділитися подробицями про наступника Switch. Раніше з'являлася інформація, що новинка запропонує швидкодію рівня PlayStation 4 і Xbox One, а в її основу ляже однокристальна система Nvidia з графічним блоком на архітектурі Ampere. Додамо, що оригінальна Switch базується на SoC Tegra X1, яка вийшла ще 2015 року, але це не завадило їй розійтися тиражем понад 143 мільйони екземплярів.

Джерело:
WCCFTech

Всі новини за 14.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: