ASUS показала арсенал нової ігрової периферії ROG для кіберспорту

На виставці Gamescom 2024 у місті Кельн (Німеччина), компанія ASUS анонсувала вихід нової ігрової периферії ROG, призначеної для усіх, хто ідентифікує себе як кіберспортсмен. Серед нових продуктів — клавіатури Falchion Ace HFX та Strix Scope II 96 RX Wireless, ігрові миші ROG Harpe Ace Mini й Strix Impact III, а також гарнітура ROG Pelta. Подивімось на усе це докладніше.

ROG Peripherals Gamescom

Дротова ігрова клавіатура ROG Falchion Ace HFX має розкладку 65% та оснащена магнітними перемикачами ROG HFX. Точку активації перемикачів можна налаштувати в діапазоні від 0,1 до 4,0 мм. Частота опитування складає 8000 Гц. Окремо можна активувати перемикач Rapid Trigger для найшвидшого відгуку на введення та частоти повторення натискання клавіш без додаткового ПЗ. Всередині ця клавіатура має п'ятишаровий демпфер та силіконовий ущільнювач.

ROG Falchion Ace HFX

У верхній частині є багатофункціональна кнопка та інтерактивна сенсорна панель для інтуїтивно зрозумілого керування різноманітними параметрами клавіатури. А ще є RGB-підсвітка. Ліворуч і праворуч позаду є порти через які можна швидко перемикатися між двома комп'ютерами. У комплекті Falchion Ace HFX є кришка, яка захищає від пилу, та може бути підставкою під корпус клавіатури. 

Бездротова клавіатура ROG Strix Scope II 96 RX Wireless має розкладку 96% і оснащена оптичними перемикачами ROG RX. Також є RGB підсвітка додаткові накладки на клавіші з ABS з ультрафіолетовим покриттям ROG зі спеціальними елементами ROG для унікального вигляду та знімна підставка під долоні. Всередині маємо звукопоглинальну піну для поліпшення акустики натискання клавіш. Для інтуїтивного управління параметрами пристрою є багатофункціональна кнопка та мультиколесо.

ROG Strix Scope II 96 RX Wireless

Підключення можливе через Bluetooth, 2,4 ГГц з бездротовою технологією ROG SpeedNova або через дротове USB-з'єднання. Якщо користувач забажає окремо придбати ROG Polling Rate Booster, частоту опитування у бездротовому режимі можна підняти до 8000 Гц.

Ігрова бездротова миша ROG Harpe Ace Mini, успадкувало дизайну оригінала Harpe Ace, але у зменшеному формфакторі. Корпус важить 49 грамів та виготовлений з нейлону. Оптичний сенсор ROG AimPoint Pro на 42 000 CPI з технологією Track-on-Glass працює на будь-якій поверхні та навіть на склі.

ROG Harpe Ace Mini

Миша Harpe Ace Mini оснащена оптичними мікроперемикачами ROG з ресурсом у 100 мільйонів натискань. Бездротова технологія ROG SpeedNova забезпечує з'єднання на частоті 2,4 ГГц і до 105 годин автономної роботи від вбудованої батареї. Harpe Ace Mini працює з приймачем ROG Omni Receiver, що дозволяє підключати мишу та сумісну клавіатуру одночасно до одного USB роз'єму. Також можна докупити ROG Polling Rate Booster, щоб отримати частоту опитування до 8000 Гц.

Бездротова ігрова миша ROG Strix Impact III Wireless, доступна у білому кольорі Moonlight White, має два варіантами бездротового підключення через ROG SpeedNova 2,4 ГГц або Bluetooth (до трьох пристроїв одночасно). Всередині є гнізда перемикачів Push-Fit Switch Socket, що дає змогу швидко замінювати сумісні механічні перемикачі та змінювати силу натискання. Енергоефективна бездротова миша працює від батарейок типу АА або ААА, забезпечуючи до 618 годин роботи в режимі Bluetooth або до 450 годин роботи в режимі 2,4 ГГц.

ROG Strix Impact III Wireless

Ігрова гарнітура ROG Pelta підтримує три режими підключення через Bluetooth, бездротову технологію ROG SpeedNova низькою затримкою на частоті 2,4 ГГц або через USB-дріт. Сумісна з ПК,  Mac, PlayStation 4 і 5, Nintendo Switch та смартфонами. Гарнітура оснащена 50-мм динаміками та відтворює звук в діапазоні від 20 Гц до 20 кГц. Вага пристрою складає 309 грамів, він оснащений еластичним наголів'ям з трьома рівнями регулювання. Час автономної роботи становить до 60 годин прослуховування музики при підключенні по 2,4 ГГц. А також за 15 хвилин зарядки можна отримати до 3 годин роботи від акумулятора.

ROG Pelta

Всі новини за 21.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: