MSI представила версію GeForce RTX 4070 Super для фанатів World of Warcraft

Micro-Star International підготувала до релізу новий варіант GeForce RTX 4070 Super. Відеокарта отримала багатослівну назву GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition та, як неважко зрозуміти, має зацікавити фанатів відомої MMORPG від Blizzard Entertainment. Доречі, з нашим оглядом версії Gaming X Slim можна ознайомитися за посиланням.

MSI GeForce RTX 4070 Super

«На честь 20-річчя World of Warcraft та виходу гри The War Within, MSI з гордістю представляє абсолютно новий дизайн спеціальної серії відеокарт. Приєднуйтесь до нас, щоб відсвяткувати цей ювілей унікальною колаборацією, яка вшановує два десятиліття епічних пригод і легендарних битв у Азероті», — розповідає MSI.

MSI GeForce RTX 4070 Super

Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition оформлена в кольорах Mystic Blue та Glorious Gold, знайомих фанатам культової MMORPG. Вендор також передбачив магнітні бекплейти. Загалом компанія підготувала десять панелей, кожна з них зображує окрему історію з доповнень World of Warcraft. Власники зможуть комбінувати їх відповідно до своїх уподобань.

MSI GeForce RTX 4070 Super

До продажу відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition надійде найближчими тижнями.

MSI GeForce RTX 4070 Super

Джерело:
MSI

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 21.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: