Microsoft приймає замовлення на оновлені Xbox Series X/S

Корпорація Microsoft оголосила про старт попередніх замовлень на оновлені ігрові консолі Xbox Series X/S. Софтверний гігант пропонує модель Xbox Series X All-Digital, позбавлену приводу Blu-ray, версію Xbox Series X з 2-терабайтним твердотілим накопичувачем, а також білий варіант Xbox Series S, обладнаний терабайтним SSD. Усі вони використовують ту саму апаратну платформу, що й попередники, тобто продуктивність залишилася без змін.

Xbox

Ігрова консоль Xbox Series X All-Digital виконана в білому забарвленні та оцінюється компанією в $449. Модифікація Xbox Series X з 2-терабайтним сховищем отримала назву Special Edition і рекомендовану ціну $599, що на 100 доларів більше, ніж в оригінальної моделі з терабайтним SSD. Водночас Xbox Series S з накопичувачем на 1 Тбайт з'явився ще торік, але тепер доступний як у чорному, так і в білому кольорах. Його рекомендована ціна — від $349.

У Сполучених Штатах поставки оновлених консолей Xbox Series X/S почнуться 15 жовтня. В інших регіонах офіційний реліз заплановано на 29 жовтня.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 22.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: