MSI готує варіант GeForce RTX 4070 Ti Super для фанатів S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl

У плани компанії MSI на найближче майбутнє входить реліз відеокарти GeForce RTX 4070 Ti Super у модифікації Gaming Slim STALKER 2 Edition. Про це стало відомо з бази даних Євразійської економічної комісії (ЄЕК). Додамо, що цього тижня MSI представила версію GeForce RTX 4070 Super для фанатів World of Warcraft.

На жаль, додаткових подробиць про відеокарту MSI GeForce RTX 4070 Ti Super Gaming Slim STALKER 2 Edition доведеться почекати. Ця модель має успадкувати систему охолодження від звичайної Gaming Slim, а її «фішкою» стане оформлення в дусі шутера S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl від української студії GSC Game World. Його реліз, нагадаємо, заплановано на 20 листопада. З демоверсією гри цього тижня могли ознайомитися відвідувачі виставки Gamescom 2024.

Окрім того, з онлайн-бази ЄЕК стало відомо, що MSI готує нові варіанти відеокарт GeForce RTX 4070, найімовірніше, з пам'яттю GDDR6. Вони будуть запропоновані в лінійках Ventus 2X і 3X, а відрізнити їх можна буде за позначкою «E1». Вендор також працює над новими моделями GeForce RTX 3050 6GB.

Джерело:
VideoCardz

 
Обговорити в форумі (коментарів: 43)