Retro Games випустить оновлений ретро-комп'ютер The Spectrum

Останнім часом з'явилася мода на ретро-консолі та старі ігри. Дотримуючись загальних тенденцій, компанія Retro Games готує до виходу ремейк легендарного і популярного в минулому комп'ютера Sinclair ZX Spectrum, який випускався в 80-х роках минулого століття. Новий пристрій отримав назву The Spectrum і повторює дизайн Spectrum 48K з гумовими клавішами та райдужною смугою.

Retro Games The Spectrum

Такий пристрій емулює комп'ютери ZX Spectrum 48 та ZX Spectrum 128. Він оснащений 48 вбудованими іграми, серед яких Manic Miner, The Hobbit, Head Over Heels. Також можна завантажити будь-які ігри через порт USB з підтримкою кількох типів файлів (TAP/TZX/PZX/SZX/Z80/SNA). Реалізовано збереження для будь-якої гри в будь-який момент часу. На кожну гру доступно по чотири слоти, є можливість перемотати ігровий процес на 40 секунд назад.

Retro Games The Spectrum

Згадується, що The Spectrum оснащений копією оригінальної повнорозмірної клавіатури. У комплекті є додаткові рамки для корпусу.

Retro Games The Spectrum

Зображення виводиться через HDMI в режимі 720 HD, підтримуються телевізійні стандарти PAL та NTSC. Є чотири порти USB-A для додаткових контролерів. Живлення підключається через USB-C, джерела живлення в комплекті немає.

The Spectrum помічений в інтернет-магазинах Великої Британії та Польщі. Вартість пристрою становить 89 фунтів стерлінгів, що, ймовірно, буде еквівалентно 99 доларам США на американських торгових платформах.

Джерело:
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 27.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: