Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Super до 20-річчя World of Warcraft доступна в Україні

Київський офіс MSI повідомив про надходження на український ринок відеокарти GeForce RTX 4070 Super у модифікації Gaming Slim World of Warcraft Edition, про яку ми розповідали минулого тижня. Ця модель приурочена до 20-річчя культової MMORPG від Blizzard Entertainment, а також виходу масштабного доповнення The War Within. «Фішка» новинки криється в унікальному оформленні.

MSI GeForce RTX 4070 Super

«Особливістю даної відеокарти є унікальний дизайн, виконаний у культових кольорах World of Warcraft — Mystic Blue та Glorious Gold, — розповідає прес-служба MSI. — Вона належить до серії MSI Gaming Slim, відомої своїм тонким і продуктивним охолодженням, що дозволяє встановлювати відеокарту навіть у невеликі корпуси. Приємним бонусом для фанатів World of Warcraft буде наявність у комплектації десяти магнітних панелей, що зображають різні пам’ятні сцени з доповнень цієї гри».

MSI GeForce RTX 4070 Super

За технічними характеристиками новинка не відрізняється від звичайної MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim. Відеокарта отримала систему охолодження з трьома вентиляторами, графічний процесор функціонує на еталонних частотах: від 1980 до 2475 МГц. Через застосунок MSI Center власники зможуть збільшити boost-частоту до 2490 МГц. На торці у новинки розпаяний (12+4)-контактний роз'єм додаткового живлення, а для виведення зображення передбачено три DisplayPort 1.4a та один HDMI 2.1a. Детальніші специфікації наведені на сайті MSI.

MSI GeForce RTX 4070 Super

В Україні MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition можна придбати ексклюзивно в магазині Rozetka. Кількість відеокарт обмежена — лише 20 одиниць.

Обговорити в форумі (коментарів: 24)

Всі новини за 29.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: