Свіжі подробиці про консоль PlayStation 5 Pro

Наближення релізу ігрової консолі PlayStation 5 Pro складно назвати таємницею. Попри мовчання Sony, розробники відеоігор відкрито говорять про підготовку нового пристрою, а в Мережі вже деякий час доступні його основні характеристики. Свіжа інформація проливає світло на дизайн оновленої PlayStation 5.

PlayStation 5 Pro

Закордонним колегам пощастило ознайомитися з коробками для PlayStation 5 Pro, тобто реліз новинки вже не за горами. Повідомляється, що PS5 Pro успадкує риси від компактної версії PlayStation 5. Вона буде виконана переважно в білому кольорі та виділяється на тлі попередниці трьома чорними смужками з боків й трохи більшою товщиною корпусу. Також не можна не відзначити два порти USB Type-C на фронтальній панелі.

Офіційна презентація PlayStation 5 Pro може відбутися вже наступного місяця, а у продаж новинка, ймовірно, надійде до сезону різдвяних та новорічних свят. Хай там що, залишається дочекатися подробиць від самої Sony. З попередніми технічними характеристиками PlayStation 5 Pro можна ознайомитися в таблиці.

PlayStation 5 Pro

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Всі новини за 29.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: