Головні особливості портативної ігрової системи MSI Claw 8 AI+ на платформі Intel Lunar Lake

Наступного вівторка, третього вересня, відбудеться офіційний реліз мобільних процесорів Intel Core Ultra 200V (Lunar Lake). Ці CPU знайдуть застосування не тільки в тонких і легких ноутбуках, але й у портативних ігрових системах. Зокрема, компанія MSI вже анонсувала Claw 8 AI+ на платформі Lunar Lake. Вендор поки не називає модель процесора, який послужить серцем новинки, зате не приховує інші особливості пристрою.

MSI Claw 8 AI+

MSI Claw 8 AI+ отримає 8-дюймовий сенсорний IPS-екран зі співвідношенням сторін 16:10 і роздільною здатністю «FHD+» (імовірно 1920x1200 пікселів), частотою оновлення 120 Гц, яскравістю 500 кд/м² та підтримкою VRR. У новинці компанія застосує оперативну пам'ять LPDDR5X-8533, акумулятор на 80 Вт·год, а також оснастить її двома портами Thunderbolt 4. Сховище представлено NVMe-накопичувачем формату M.2 2280, також є картридер microSD. Доречі, з нашим оглядом оригінальної MSI Claw можна ознайомитися за посиланням.

MSI Claw 8 AI+

Детальніші специфікації MSI Claw 8 AI+, імовірно, будуть опубліковані незабаром після презентації Intel з нагоди релізу CPU Lunar Lake. Про головні особливості мобільних процесорів Core Ultra 200V ми розповідали в окремому матеріалі. Якщо коротко, вони запропонують вісім ядер (4P+4E), потужніший NPU-блок і вбудовану графіку Xe2-LPG. Для нового iGPU Intel заявляє півтораразовий приріст швидкодії щодо Core Ultra 100 (Meteor Lake).

MSI Claw 8 AI+

Джерела:
Lowyat
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 47)

Всі новини за 29.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: