Відомий сайт AnandTech припиняє діяльність

Сумна новина для старожилів Інтернету, які люблять якісні огляди комп'ютерного «заліза» та нових технологій. Один із найстаріших сайтів про технології AnandTech.com припиняє роботу.

Про це офіційно заявив його редактор Раян Сміт (Ryan Smith). Сайт почав свою роботу в далекому 1997 році, а назву отримав на честь 15-річного засновника Ананда Лала Шимпі (Anand Lal Shimpi). У 32 роки Ананд залишив видання заради роботи в Apple, передавши керівництво Раяну Сміту та видавцю Purch, який пізніше був придбаний Future PLC.


Ананд Лал Шимпі в 1998 році

За 27 років свого існування видання пройшло великий шлях, завжди демонструючи якісний підхід до вивчення нових технологічних новинок. Як зазначає Раян Сміт, історія сайту почалася з огляду процесора AMD і закінчилася оглядом процесора AMD. Коли сайт починав свою діяльність, Nvidia ще навіть не придумала термін GPU. І загалом технології пройшли шлях від великих комп'ютерів до компактних мобільних пристроїв, зараз найдешевший кишеньковий пристрій потужніший за найшвидший ПК 1997 року.


Раян Сміт та колектив AnandTech на CES 2016

Після припинення активної діяльності сайт AnandTech ще буде доступний читачам. Усі старі матеріали не зникнуть. Future PLC підтримуватиме роботу вебсайту. Також продовжиться підтримка форуму, який веде початок з 1999 року.

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Всі новини за 31.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: