V-Color анонсувала набори пам'яті CUDIMM DDR5 зі швидкістю до 9200 МТ/с

Тайванська фірма V-Color Technology відзвітувала про випуск перших у світі оверклокерських модулів оперативної пам'яті DDR5 стандарту CUDIMM. Для новинок виробник заявляє паспортну швидкість до 9200 МТ/с. Вони будуть доступні в складі комплектів із двох 16- та 24-гігабайтних планок.

CUDIMM DDR5

Стандарт CUDIMM (Clocked Unbuffered Dual In-Line Memory Module) був затверджений комітетом JEDEC у січні цього року. Його головним нововведенням стала поява тактового генератора CKD (Client Clock Driver) на модулі оперативної пам'яті DDR5. Це покликано поліпшити стабільність роботи, а також оверклокерський потенціал ОЗП. В іншому модулі CUDIMM не відрізняються від традиційних UDIMM (Unbuffered DIMM) та сумісні з актуальними платформами

CUDIMM DDR5

Для топового комплекту V-Color DDR5, як було сказано вище, характерний штатний режим роботи DDR5-9200. У профілі Intel XMP 3.0 для нього вказана формула затримок 44-56-56-134 та напруга 1,45 В. Серед інших особливостей новинок виробник відзначає RGB-підсвічування й оригінальний дизайн радіатора.

CUDIMM DDR5

Терміни надходження до продажу та рекомендовані ціни нових комплектів V-Color DDR5 будуть оголошені пізніше.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 03.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: