be quiet! випускає серію процесорних СРО Light Loop

Модельний ряд систем охолодження be quiet! поповнився лінійкою процесорних СРО Light Loop. До неї увійшли модифікації з радіаторами типорозміру 240 і 360 мм, виконані в чорному або білому кольорах. В Європі новинки можна буде придбати починаючи з 17 вересня.

Light Loop

У системах рідинного охолодження be quiet! Light Loop використовуються алюмінієві радіатори завтовшки 27 мм, а також водоблок із мідною нікельованою основою і вбудованою помпою. Заявлена підтримка платформ Intel LGA115x, LGA1200, LGA1700, AMD AM4 та AM5. За обдув радіатора відповідають два/три вентилятори Light Wings LX PWM High-Speed (до 2100 об/хв). «Вертушки» і верхня частина водоблока оснащені ARGB-підсвічуванням.

Light Loop

До комплекту постачання входить концентратор, до якого можна під'єднати до шести вентиляторів із ШІМ-керуванням швидкістю та до шести пристроїв з ARGB-підсвічуванням. Ще однією цікавою особливістю стала можливість дозаправки контуру СРО, відповідний отвір знаходиться на торці радіатора. Вендор також підготував невелику пляшку з теплоносієм.

Light Loop

Що стосується ціни, то в Європі готові СРО be quiet! Light Loop будуть доступні за €130-165 залежно від кольору і типорозміру радіатора.

Light Loop

Джерело:
be quiet!

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 03.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: