Acer показала концепт ноутбука Project DualPlay зі знімними контролерами для двох гравців

Компанія Acer презентувала на виставці IFA в Берліні концепт незвичайного ігрового ноутбука, який отримав назву Project DualPlay. Це особливий варіант Acer Predator, у корпусі якого заховано геймпад, здатний розділятися на два контролери. Додатково з боків є динаміки, що виїжджають, а по периметру ноутбук оснащений RGB-підсвічуванням.

Інженери Acer серйозно зменшили внутрішній простір всередині ноутбука, завдяки чому додано нішу в центральній частині під клавіатурою. Тут і розташовано контролер-трансформер, який фіксується за допомогою електромагнітного замка.

У будь-який момент користувач може витягнути контролер і отримати зручний геймпад для двох рук. Так само легко ви можете відстебнути від центрального блоку з сенсорною панеллю бічні контролери, щоб їх використовували вже два гравці.

Висувні динаміки по 5 Вт мають забезпечити насичене просторове звучання. Особливий геймерський статус ноутбука підкреслює контурне RGB-підсвічування корпусу, підсвічування рамки навколо екрана, підсвічування клавіатури та підсвічування ігрових контролерів.

Живий прототип Acer Project DualPlay могли випробувати журналісти на виставці IFA. Але поки не ясно, чи піде цей концепт у серійне виробництво.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 05.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: