EK проговорилася про вихід відеокарт наступного покоління цього року

До виходу наступного покоління відеокарт готуються не тільки AIB-партнери AMD, Intel і Nvidia, але також виробники систем охолодження. Зокрема, словенська фірма EK Water Blocks, попри деякі фінансові труднощі, вже узялася до роботи над рішеннями для майбутніх 3D-прискорювачів.

EK

«Ми розробляємо нові продукти та готуємося представити неперевершені рішення для охолодження нових лінійок GPU, випуск яких заплановано на кінець цього року», — розповів представник EK. Це підтверджує, що щонайменше один із розробників GPU випустить нове покоління продуктів вже цього року. Найімовірніше, йдеться про відеокарти GeForce RTX 50-ї серії на базі графічних процесорів Nvidia Blackwell.

У Мережі вже з'являлася інформація, що «зелені» представлять перші відеокарти GeForce RTX нового покоління протягом 2024-го. До цієї події вже почали готуватися її AIB-партнери, а сама Nvidia тим часом близька до завершення робіт над 3D-прискорювачами Blackwell еталонного дизайну. Що стосується Intel й AMD, то вони повинні випустити наступне покоління відеоадаптерів на початку 2025 року. Офіційні подробиці очікуються на виставці CES 2025 у січні.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 07.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: