Технологія генерації кадрів AMD Fluid Motion Frames 2 доступна на iGPU процесорів Ryzen AI 300

AMD повідомила про доступність до завантаження попередньої версії графічного драйвера, в якій реалізована підтримка технології генерації кадрів Fluid Motion Frames 2 (AFMF2) для інтегрованих відеоядер RDNA 3.5. Цими iGPU оснащуються мобільні процесори Ryzen AI 300, також відомі як Strix Point.

AMD Fluid Motion Frames 2

Технологія AMD Fluid Motion Frames 2 функціонує на рівні драйвера, завдяки чому її можна активувати практично в будь-якій грі на базі API DirectX 11/12, Vulkan та OpenGL. «Червоні» також поділилися результатами власних бенчмарків нової технології, заявивши про відчутне збільшення частоти кадрів. Заміри проводилися на вбудованій графіці Radeon 890M у складі процесора AMD Ryzen AI 9 370HX.

AMD Fluid Motion Frames 2AMD Fluid Motion Frames 2

Загалом AMD рекомендує використовувати генерацію кадрів AFMF2 тільки в тих іграх, які працюють за частоти кадрів не менше 50 к/с. Іншим нововведенням превью-драйвера стала функція Variable Graphics Memory (VGM). Вона дозволяє виділити додатковий обсяг оперативної пам'яті на потреби інтегрованої графіки. Це може бути корисно для деяких ігор, на кшталт Marvel's Guardians of the Galaxy.

Завантажити превью-драйвер із технологією AMD Fluid Motion Frames 2 можна за посиланням.

Обговорити в форумі (коментарів: 26)

Всі новини за 12.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: