Нова ігрова периферія від HATOR на IFA 2024

Український бренд ігрової периферії HATOR вперше взяв участь у міжнародній виставці IFA 2024,  яка тривала з 6 по 10 вересня у Берліні. Там вони продемонстрували повністю оновлену лінійку ігрових мишей, клавіатур та гарнітур, які незабаром стануть доступними на вітчизняному та європейському ринку.

Hator

Крім того, компанія продемонструвала програмне забезпечення HATOR SyncHub для смартфонів, яке забезпечує безшовну інтеграцію всіх пристроїв HATOR. Спочатку додаток буде доступним лише для гарнітур HATOR, дозволяючи регулювати RGB-підсвічування, налаштовувати звук, завантажувати налаштовувані голосові сповіщення та синхронізувати пристрої.

Клавіатури

Лінійка клавіатур Rockfall отримала оновлення у вигляді бездротової HATOR Rockfall 3 Mecha TKL Wireless. Серед її основних переваг є ABS ковпачки подвійного лиття, система гарячої заміни механізмів перемикачів та потужна шумоізоляція. За замовчуванням встановлені механічні перемикачі HATOR Aurum Orange Linear другої версії. Час роботи від батареї заявлено на рівні 160 годин, але те напевне досягається з вимкненою RGB-підсвіткою.

HATOR Rockfall 3 Mecha TKL Wireless

Серія Gravity складається з дротових клавіатур у металевому корпусі Gravity TKL та повнорозмірної Gravity.

Hator Gravity TKL

Вони оснащені тими самими перемикачами Aurum Orange Linear версії 2 та ABS ковпачками подвійного лиття, мають систему гарячої заміни механізмів перемикачів та гарну шумоізоляцію всередині.

Hator Gravity

А ще мають мультимедійний поворотний перемикач та підтримують налаштовувану прошивку QMK/VIA. Клавіатура Gravity X TKL є більш бюджетною версією без гарячої заміни та мультимедійних регуляторів.

Hator Gravity X TKL

Також в асортименті HATOR з’явилася бюджетна мембранна клавіатура Icefall з додатковими кнопками та підсвіткою.

Hator Icefall

Миші

Серед нових лінійок ігрових мишей увагу привертає Stellar Ultra 8K Wireless з перфорованим корпусом вагою 54 грами, що підтримує частоту опитування 8 кГц у бездротовому режимі та сенсором PixArt 3950. Миша Stellar Pro Wireless має такий самий корпус, але побудована на сенсорі PixArt 3395 і має частоту опитування лише в 1000 Гц.

Hator Stellar Ultra 8K Wireless

Миша Pulsar 3 Ultra 4K Wireless у більш класичному корпусі також має сенсор PixArt 3950. Може демонструвати частоту опитування 8 кГц у дротовому та 4 кГц у бездротовому режимі. На одному заряді спроможна працювати до 180 годин. Pulsar 3 Pro Wireless така сама по вазі, сенсору та габаритам, але підтримує лише звичну ігрову частоту опитування у 1000 Гц. Що ж до Pulsar 3 та Pulsar 3 Wireless, то це миші початково рівня з дротом та без й сенсором PixArt PMW 3311.

Hator Pulsar 3 Pro Wireless

Quasar 2 Ultra 4K Wireless та Quasar 2 Pro Wireless є бездротовими мишами середнього рівня з передовим сенсором PixArt 3395. Відрізняють лише частотою опитування в 4 кГц та 1000 Гц відповідно, і типом використаних перемикачів - механічні для версії Pro, та оптичні для версії Ultra 4K. Мають набір додаткових прогумованих наклейок на корпус. Та працюють від 182 годин для старшої моделі до 100 годин для молодшої на одному заряді.

Hator Quasar 2 Ultra 4K Wireless

Гарнітури

Повністю оновився дизайн популярної гарнітури, яка тепер називається Hyperpunk 3. Окрім аналогового варіанту, вона буде випускатися у двох версіях — USB та Wireless. З особливостей слід зазначити 40-мм динаміки з сертифікацією Hi-Res+LDAC, тканинні амбушури, Hybrid ANC для динаміків та ENC для мікрофона в USB версіях, підтримка віртуального звуку 7.1. Бездротова версія спроможна відтворювати звук впродовж 45 годин.

Hator Hyperpunk 3

Оновлені Hypergang 3 будуть доступні в USB та Wireless версіях, які мають підсвітку та відрізняються динаміками. Якщо бездротові Hypergang 3 Wireless за характеристиками схожі на Hyperpunk 3 Wireless, то Hypergang 3 USB матимуть збільшені до 53 мм динаміки без ANC, зате з Bluetooth та шкіряними амбушурами.

Hypergang 3 Wireless

Бездротові гарнітури Phoenix 2 Wireless та Phoenix 2T Wireless мають різний дизайн, не зважаючи на однакові назви. Технічно вони поділяють характеристики з Hypergang 3 Wireless, але мають підсвітку та конструкцію наголів’я, придатну до складання.

Hator Phoenix 2 Wireless

Модель Phoenix 2T Wireless також оснащена сенсорною панеллю для керування функціями пристрою.

Phoenix 2T Wireless

Обговорити в форумі (коментарів: 30)

Всі новини за 12.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: