Найкращі системи рідинного охолодження ASUS для процесора AMD Ryzen 9000 серії

На правах реклами

Нові процесори AMD серії Ryzen 9000 з'явилися на полицях магазинів, і комп'ютерні ентузіасти з усього світу будують плани на новий ПК чи його оновлення. Звісно, що найбільш логічним та очікуваним доповненням до нових процесорів стануть материнські плати X870E/X870, які вже за місяць мають зʼявитися у продажу, але це ще не все. Якщо ви шукаєте найкращі системи рідинного охолодження для материнських плат ASUS і процесорів AMD Ryzen серії 9000, вам слід звернути увагу на системи рідинного охолодження виробництва ASUS.

ASUS

Ці СРО забезпечують чудову продуктивність охолодження, тиху роботу та ідеально поєднуються зі стилем вашої материнської плати ASUS. Доповнення стилю — не єдина причина, чому вам варто зупинити свій вибір на ASUS, коли ви обираєте СРО для своєї нової материнської плати. Ретельна перевірка сумісності між продуктами допомагає забезпечити зручне та просте збирання ПК. Крім того, ви зможете налаштувати роботу з обома компонентами в одному застосунку: Armoury Crate. За допомогою Armoury Crate ви зможете синхронізувати всі світлодіодні RGB-ефекти, регулювати швидкість обертання вентиляторів завдяки FanXpert 4, відстежувати напругу, частоту та температуру процесора, а також перевіряти стан кулера AIO. Залежно від обраної моделі, ви зможете скористуватись деякими ексклюзивними функціями ASUS, як-от 3,5-дюймовим РК-екраном на корпусі помпи ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme.

Безкомпромісне поєднання ROG Crosshair та СРО ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme

ROG Crosshair X870E Hero є топовою моделлю нової лінійки материнських плат X870E/X870. Якщо ви маєте намір використовувати топовий процесор AMD Ryzen серії 9000 на максимумі можливостей, це найкращий вибір для вашої збірки. Оснащена надійною системою живлення зі схемою живлення 18+2+2, масивними радіаторами VRM і роз'ємами живлення ProCool II, вона готова до розкриття потенціалу вашого нового процесора.

ASUS

Новинка СРО ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme AIO забезпечує потужні можливості охолодження, необхідного вашому новому процесору, навіть у разі розгону. Її модернізована помпа Asetek Emma Gen8 V2 забезпечує оптимальну продуктивність охолодження, а вбудований вентилятор допомагає додатково охолоджувати зону VRM материнської плати. З'єднані в послідовний ланцюжок вентилятори ROG забезпечують просте керування ARGB за допомогою одного кабелю, а їхні товсті 30-міліметрові лопаті забезпечують стабільний повітряний потік і потужне охолодження.

ROG Crosshair X870E Hero була створена для того, щоб бути в центрі уваги завдяки своєму разючому стилю, а ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme готова підкреслити цю унікальність вашого ПК. 3,5-дюймовий екран у верхній частині корпусу помпи надає вам нескінченні можливості для персоналізації зовнішнього вигляду вашого ПК. Він має частоту оновлення 60 Гц і надчітку роздільну здатність 640×480 — фактично, він пропонує вищу щільність пікселів, ніж 27-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 4K. Armoury Crate дає змогу налаштувати екран на відображення яскравих шпалер ROG, системної інформації в реальному часі або користувацьких анімацій на ваш вибір.

СРО ROG Strix серії LC III та материнські плати ROG Strix для геймерів

З новою лінійкою X870E/X870 у вас буде чотири варіанти материнських плат ROG Strix: топова ROG Strix X870E-E Gaming WiFi, ROG Strix X870-F Gaming WiFi, ROG Strix X870-A Gaming WiFi та напрочуд компактна ROG Strix X870-I Gaming WiFi. Нові системи рідинного охолодження ROG Strix LC III завдяки новій контактній пластині Asetek і помпі Gen7 V2, оснащеному надійним двигуном, забезпечують максимальну продуктивність охолодження. Вентилятори ROG преміумклас забезпечують потужний повітряний потік, оптимізовану акустику та технологію 0 дБ.

ASUS

СРО ROG Strix LC III серії AIO доступні у двох розмірах і пропонують кілька варіантів естетичного оформлення. Вибирайте між 360- або 240-мм радіаторами залежно від ваших потреб в охолодженні та розміру корпусу. Доступні чорні та білі варіанти, щоб відповідати колірній гамі вашої збірки. Моделі ROG Strix LC III ARGB LCD оснащені дисплеєм на корпусі помпи, який відображає інформацію про температуру, швидкість обертання вентиляторів, напругу та інше, і який легко налаштувати за допомогою програми Armoury Crate. Системи рідинного охолодження ROG Strix LC III ARGB, з іншого боку, мають логотип ROG з підсвічуванням на кришці помпи. Кришка з логотипом кріпиться на магнітах, тому ви можете легко повертати її відповідно до своїх уподобань. А для тих, хто віддає перевагу простоті конструкції з мінімальним світлодіодним RGB-підсвічуванням, ми пропонуємо звернути увагу на ROG Strix LC III 360.

Готові до бою ПК з TUF Gaming LC II 360 ARGB

Компоненти TUF Gaming надають вашій збірці загартованої в боях естетики, перевіреної довговічності та потужної ігрової продуктивності. Можливо, ви плануєте ігрову збірку на базі TUF Gaming X870-Plus WiFi, і хотіли б поєднати цю материнську плату з СРО, який доповнить її стиль і забезпечить надійне охолодження. Таким варіантом може стати TUF Gaming LC II 360 ARGB або TUF Gaming LC II 240 ARGB.

ASUS

Серія СРО TUF Gaming LC II має покращені температурні показники завдяки потужним радіаторам з рифленими ребрами, які точно спрямовують охолоджувальне повітря. 120-мм вентилятори ARGB забезпечують відмінний баланс повітряного потоку, статичного тиску та рівня шуму. Ці вентилятори здатні переміщувати значну кількість охолоджувального повітря через радіатор, водночас утримуючи рівень шуму нижче 29 дБ, що забезпечує легке охолодження без особливих зусиль.

Продумане та потужне охолодження від ProArt для творців

Для творчих професіоналів та ентузіастів комп'ютерів зі штучним інтелектом ProArt X870E-Creator WiFi — відмінний варіант материнської плати. Робочі навантаження зі штучним інтелектом можуть довести ПК до граничних можливостей, особливо протягом робочого дня, тому ви захочете використовувати цю багатофункціональну материнську плату в парі з потужною системою рідинного охолодження.

Дві моделі СРО ProArt забезпечують висококласне охолодження та стриманий естетичний вигляд, що ідеально пасуватиме до стилю ProArt X870E-Creator WiFi. ProArt LC 420 пропонує масивний 420-мм радіатор для безмежного охолодження. Три 140-мм ШІМ-вентилятори Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 забезпечують високий потік повітря з мінімальним рівнем шуму.

ASUS

Але не кожен корпус може вмістити такий великий і потужний радіатор, тому в пригоді може стати новинка ProArt LC 360 з 360-мм радіатором, який все ще досить великий, але сумісний з більшою кількістю корпусів для ПК. Три вентилятори Alphacool Apex Stealth Metal Power пропонують високу продуктивність до 3000 об/хв, низький рівень шуму та послідовну установку для легкої збірки, а також мають матове чорне забарвлення для цілісного вигляду.

Обидва варіанти мають мінімалістичний лічильник з підсвічуванням на корпусі помпи, яка може показувати навантаження на систему, температуру та швидкість обертання вентилятора в режимі реального часу. Удосконалений трифазний двигун забезпечує чудове охолодження та тиху роботу.

Ідеальний партнер для вашої материнської плати Prime

Надійні та багатофункціональні материнські плати ASUS Prime вже багато років слугують основою ПК із різноманітними сценаріями використання. Материнські плати Prime X870-P WiFi та Prime X870-P продовжують цю традицію, надаючи все необхідне для чудової роботи з процесорами AMD Ryzen серії 9000. Нові СРО ASUS Prime LC, розроблені відповідно до естетики материнських плат, корпусів і відеокарт сімейства Prime.

ASUS

Ці системи рідинного охолодження забезпечують потужне розсіювання тепла завдяки спеціально розробленій теплообмінної пластини та високопродуктивним вентиляторам ARGB. У вас буде два варіанти стилістичного оформлення. Prime LC 360 ARGB має змінну лінзу у вигляді нескінченного дзеркала на корпусі помпи. Водночас Prime LC 360 ARGB LCD оснащена дисплеєм, який забезпечує моніторинг процесора та GPU в режимі реального часу, а вентилятори з послідовним підключенням спрощують процес встановлення.

ASUS

Найкращі системи рідинного охолодження для процесорів AMD Ryzen серії 9000

У ПК з великим бічним вікном або панорамним дизайном корпусу саме система рідинного охолодження займає центральне місце в плані естетики. Вона може бути найпершою річчю, яку хтось побачить усередині вашого нового ПК — тож не дозволяйте стилістичній невідповідності між нею та материнською платою стати другою річчю, на яку звернуть увагу. Обираючи СРО ASUS до своєї материнської плати тієї ж серії ви можете одночасно отримати бажаний вам стиль, а також виняткову ефективність охолодження, яка вам потрібна.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 17.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: