Розкрито специфікації процесорів Intel Core Ultra 200HX для ігрових ноутбуків

До Мережі потрапили характеристики лінійки процесорів Intel Core Ultra 200HX, також відомих як Arrow Lake-HX. Це CPU для ігрових ноутбуків та мобільних робочих станцій, офіційний реліз яких відбудеться на початку 2025 року.

Процесори Intel Core Ultra 200HX, грубо кажучи, являють собою настільні CPU Arrow Lake у конструктивному виконанні BGA. Вони теж запропонують до 24 ядер (8P+16E) без підтримки Hyper-Threading і вбудовану графіку Xe-LPG, що налічує до 4 Xe-ядер.

Головні відмінності між десктопними та мобільними Arrow Lake криються в тактових частотах і енергоспоживанні. Наприклад, топовий Core Ultra 9 285HX у динамічному розгоні зможе підкорити позначку 5,5 ГГц, тоді як у Core Ultra 9 285K цей показник дорівнює 5,7 ГГц.

Офіційна презентація чипів Core Ultra 200HX (Arrow Lake-HX) очікується на виставці CES 2025 у січні. Ймовірно, тоді ж ми дізнаємося перші подробиці про мобільні відеоадаптери GeForce RTX наступного покоління, а також ноутбуки на основі останніх напрацювань Intel та Nvidia.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 20.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: