MSI незабаром випустить материнські плати Project Zero на базі логіки Intel Z890 та AMD X870(E)

Micro-Star International нещодавно влаштувала для представників ЗМІ екскурсію своїми виробничими лініями, водночас поділившись подробицями про продукти, що готуються до випуску. Зокрема, найближчим часом компанія планує розширити асортимент материнських плат Project Zero, особливістю яких є роз'єми на тильному боці. Детальніше про цю лінійку можна дізнатися з окремого матеріалу: «Збірка концепт-ПК MSI Project Zero».

MSI

Під час презентації MSI найбільше уваги приділяла корпусу MAG Pano 110R PZ, оновленій версії актуального MAG Pano M100R PZ. Він належить до так званих «акваріумів» та розрахований на встановлення системних плат формату ATX і microATX. До продажу новинка надійде вже найближчим часом. Рекомендована ціна корпусу стане відома ближче до релізу.

MSI

З нагоди оновлення десктопних платформ Intel і AMD компанія MSI випустить ще п'ять материнських плат серії Project Zero: три з сокетом LGA1851 і пару AM5. Детальні специфікації новинок, на жаль, поки не розкриваються, втім, подробиць не доведеться довго чекати. Системні плати AM5 з логікою X870/X870E надійдуть у продаж уже цього місяця, а реліз перших моделей LGA1851/Z890 відбудеться до кінця жовтня.

Джерело:
Guru3D

Всі новини за 24.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: