MSI випускає серію продуктів, присвячених S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Сьогодні Micro-Star International офіційно представила лінійку продуктів, створену в рамках партнерства з українською студією GSC Game World. До неї увійшли відеокарта GeForce RTX 4070 Ti Super, миша Clutch GM41 Lightweight Wireless, клавіатура Vigor GK41 та контролер Force Pro Wireless, оформлені за мотивами гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

MSI

«Ці ексклюзивні девайси поєднують у собі найсучасніші характеристики та захоплюючий дизайн у стилі S.T.A.L.K.E.R. 2, щоб покращити ваші враження від геймінгу. Крім того, покупці, які придбають ці лімітовані продукти, також матимуть змогу отримати S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl після реєстрації у MSI Member Center», — розповідає виробник. Більше інформації наведено на офіційному сайті MSI.

Дебютним продуктом стала відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Gaming Slim STALKER 2 Edition. Вона за конструкцією не відрізняється від звичайної Gaming Slim, але разом з тим примітна унікальним оформленням системи охолодження. Графічний процесор у новинки працює на boost-частоті 2610 МГц, енергоспоживання не перевищує 285 Вт, а додаткове джерело живлення підключається через (12+4)-контактний роз'єм.

MSI

Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Gaming Slim Slim STALKER 2 Edition вже доступна для купівлі у великих ритейлерів, в тому числі українських. До списку магазинів-партнерів MSI входять CompX, Brain, Telemart і Artline. Рекомендована ціна 3D-прискорювача склала 45 899 гривень.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 08.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: