Ліза Су відзначила 10 років на посаді генерального директора AMD

Десять років тому, 8 жовтня 2014 року, доктор Ліза Су (Lisa Su) змінила на посаді генерального директора AMD Рорі Ріда (Rory Read). На той час чипмейкер переживав затяжну кризу, а його ринкова капіталізація знаходилась біля позначки в кілька мільярдів доларів. За останні десять років під керівництвом Лізи Су компанія AMD стала одним із лідерів галузі та навіть обігнала Intel за ринковою капіталізацією: $279,7 млрд проти $99,5 млрд.

Лиза Су

«10 років тому мені випала честь стати генеральним директором AMD. Це була неймовірна подорож з безліччю моментів, якими я пишаюся. Сьогодні я хочу подякувати глобальній команді AMD за все, що ви робите. Якими б дивовижними не були останні 10 років, найкраще ще попереду», — розповідає Ліза Су.

За останні десять років AMD домоглася чималих успіхів у сегменті центральних процесорів, почавши з випуску перших CPU Zen у 2017 році. Під керівництвом Лізи Су компанія «відкусила» в Intel відчутну частку у всіх сегментах ринку x86-сумісних процесорів. AMD також продовжує утримувати позиції у сфері однокристальних систем для ігрових консолей. Сподіватимемося, що «червоні» незабаром зможуть повторити цей успіх і на ринку графічних процесорів.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 09.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: