Чутки: лінійка відеокарт Nvidia Blackwell вийде в повному складі наступного кварталу

Від азійських джерел надійшли свіжі подробиці щодо планів Nvidia з оновлення асортименту ігрових відеокарт. Офіційний анонс перших 3D-прискорювачів Blackwell очікується на виставці CES 2025 у першій половині січня. Вже було оголошено, що в її рамках з доповіддю виступить генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг.

На CES 2025, згідно з доступною інформацією, будуть представлені старші рішення GeForce RTX 50-ї серії. До продажу моделі GeForce RTX 5090(D) і RTX 5080 повинні надійти протягом січня. Наступним етапом стане реліз відеокарт GeForce RTX 5070 Ti та RTX 5070 — він, якщо вірити азійським інформаторам, запланований на лютий.

Ну а в березні стануть доступні для покупки GeForce RTX 5060 Ti та RTX 5060. Інакше кажучи, протягом першого кварталу 2025-го лінійка відеокарт GeForce RTX 50 дебютує практично в повному складі. Інформації про підготовку Super-моделей поки не надходило.

Наразі важко підтвердити або спростувати надані відомості, тому рекомендуємо ставитися до них зі здоровим скептицизмом. У таблиці вище зібрані попередні характеристики відеокарт GeForce RTX 50-ї серії. Багато специфікацій було отримано з досить надійних джерел, але Nvidia може скорегувати параметри GPU в останній момент перед релізом.

Джерела:
Guru3D
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 32)

Всі новини за 16.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: