ASUS анонсувала вихід блоків живлення ROG Thor III номіналом до 1600 Вт

ASUSTeK Computer офіційно представила лінійку блоків живлення Thor III. До неї увійшли моделі ROG Thor 1600W Titanium III, ROG Thor 1200W Platinum III та ROG Thor 1000W Platinum III номінальною потужністю 1600, 1200 та 1000 Вт відповідно. Усі новинки відповідають стандарту ATX 3.1, а їхні зразки компанія раніше демонструвала на виставці Computex 2024.

ASUS ROG Thor III

Серед особливостей БЖ ASUS ROG Thor III виробник зазначає застосування нітрид-галієвих (GaN) транзисторів, оновлений роз'єм 12VHPWR для потужних відеокарт, також відомий як 12V-2x6, 10-річну гарантію та OLED-дисплей із магнітним кріпленням, який можна встановити на одну з бічних граней. Активне охолодження забезпечує ~140-мм вентилятор на подвійному шарикопідшипнику.

ASUS ROG Thor III

Ще однією особливістю став «інтелектуальний стабілізатор напруги» IVS. Він покликаний підвищити стабільність напруги живлення відеокарти, вимірюючи її безпосередньо на роз'ємі 12VHPWR. Ентузіастів розгону також має зацікавити «турбо-режим», в якому БЖ здатний витримати більші стрибки потужності, а вентилятор працює на підвищених обертах.

ASUS ROG Thor III

Рекомендовані ціни блоків живлення ASUS ROG Thor III й терміни надходження на український ринок буде оголошено пізніше.

ASUS ROG Thor III

Джерело:
ASUS ROG

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 16.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: