Фальстарт: опубліковано перший огляд процесорів Intel Core Ultra 200K

Завтра стартують офіційні продажі процесорів Intel Core Ultra 200K (Arrow Lake-S) та материнських плат LGA1851 з набором логіки Z890. Одночасно з цим будуть опубліковані перші огляди новинок. Втім, ознайомитися з результатами незалежного тестування можна вже зараз, оскільки вебресурс Overclock3D ненароком опублікував свій матеріал раніше за встановлені Intel терміни.

Intel Core Ultra
Intel Core UltraCore Ultra

До теперішнього часу огляд був видалений, але бенчмарки вже розлетілися Мережею. У тестуванні брала участь трійця оверклокерських процесорів K-серії: Core Ultra 9 285K, Core Ultra 7 265K та Core Ultra 5 245K. Загалом отримані результати відповідають обіцянкам Intel. Нові процесори демонструють непогану однопотокову швидкодію, поліпшену енергоефективність, але в іграх поступаються попередникам і топовим чипам AMD.

Intel Core UltraIntel Core UltraIntel Core Ultra
Intel Core UltraIntel Core UltraIntel Core Ultra

Разом зі зниженням енергоспоживання покращився температурний режим CPU. Десктопні процесори Core Ultra 200K не є такими ж «обігрівачами», якими були топові рішення для сокета Intel LGA1700. Більше інформації про швидкодію Arrow Lake-S та особливості платформи LGA1851, як було сказано вище, стане доступно завтра.

Intel Core UltraIntel Core Ultra

Обговорити в форумі (коментарів: 51)

Всі новини за 23.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: