Фальстарт: опубліковано перший огляд процесорів Intel Core Ultra 200K

Завтра стартують офіційні продажі процесорів Intel Core Ultra 200K (Arrow Lake-S) та материнських плат LGA1851 з набором логіки Z890. Одночасно з цим будуть опубліковані перші огляди новинок. Втім, ознайомитися з результатами незалежного тестування можна вже зараз, оскільки вебресурс Overclock3D ненароком опублікував свій матеріал раніше за встановлені Intel терміни.


До теперішнього часу огляд був видалений, але бенчмарки вже розлетілися Мережею. У тестуванні брала участь трійця оверклокерських процесорів K-серії: Core Ultra 9 285K, Core Ultra 7 265K та Core Ultra 5 245K. Загалом отримані результати відповідають обіцянкам Intel. Нові процесори демонструють непогану однопотокову швидкодію, поліпшену енергоефективність, але в іграх поступаються попередникам і топовим чипам AMD.


Разом зі зниженням енергоспоживання покращився температурний режим CPU. Десктопні процесори Core Ultra 200K не є такими ж «обігрівачами», якими були топові рішення для сокета Intel LGA1700. Більше інформації про швидкодію Arrow Lake-S та особливості платформи LGA1851, як було сказано вище, стане доступно завтра.

Обговорити в форумі (коментарів: 61)

Всі новини за 23.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: