Thermal Grizzly підготувала серію продуктів для платформи Intel LGA1851

Компанія Thermal Grizzly готова запропонувати ПК-ентузіастам лінійку продуктів, створену спеціально для нової десктопної платформи Intel. Серед них притискна рамка, яка виступає заміною штатному механізму, і покликана зменшити деформацію теплорозподільної кришки CPU. Виробник оцінив її в 30 євро.

Ще однією новинкою став процесорний водоблок Intel 1851 Mycro Direct-Die Pro. Він розрахований на використання з процесорами Core Ultra 200-ї серії зі знятою теплорозподільною кришкою. Його контактна пластина виконана з нікельованої міді та безпосередньо контактує з кристалами CPU Arrow Lake-S. За цей водоблок доведеться викласти від 130 євро.

Підготувала Thermal Grizzly й інструмент для зняття теплорозподільної кришки. Intel 1851 Delid-Die-Mate V1 був розроблений спеціально для нового покоління десктопних процесорів Intel та оцінюється в €65. Новинка має зацікавити тих, хто планує використовувати вищезгаданий водоблок, або ж хоче замінити штатний термоінтерфейс на більш ефективний.

У плани компанії також входить випуск нагрівача для Intel 1851 Delid-Die-Mate V1. З його допомогою процесор перед початком процедури можна буде розігріти до 165°C, у такий спосіб зменшивши ризик пошкодження під час зняття теплорозподільної кришки. Вихід Intel 1851 Delid-Die-Mate Heater V1 заплановано на першу половину листопада, рекомендована ціна складе €90.

Джерело:
Thermal Grizzly

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 25.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: