Overclockers.ua відтепер доступний українською!

З радістю повідомляємо, що ми запускаємо повноцінну українську версію порталу Overclockers.ua! Відтепер усі матеріали будуть доступні українською мовою.

Українська версія наразі працює в тестовому режимі, тому ми не виключаємо наявність можливих помилок. Це стосується як технічного функціонування сайту, так і, власне, україномовного контенту. У разі виявлення будь-яких проблем чи помилок, обов'язково нам повідомляйте, візьмемо до уваги. Крім того, на період стартового тестування відключено деякі функції, наприклад, запам'ятовування вибору мови користувачем або завантаження національної версії за замовчуванням для української аудиторії — все це запрацює незабаром.

Також хочемо нагадати, що вже кілька років доступний україномовний інтерфейс у нашій Конференції (змінити відповідні вподобання можна в налаштуваннях профілю користувача).

Нарешті, на численні прохання ми запустили підписку на Patreon! Якщо вам подобається те, що ми робимо, а також є бажання підтримати розвиток сайту, у тому числі й україномовної версії, будемо раді бачити вас серед наших патронів!

Patreon Overclockers.ua

На даному етапі немає рівнів підписки, а сума підтримки довільна. Проте, у недалекому майбутньому ми плануємо реалізувати додаткові можливості для наших патронів, яким стануть доступні, наприклад, унікальні функції у конференції.

Обговорити в форумі (коментарів: 208)

Всі новини за 16.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: