Нові кадри Dying Light 2 та інші трейлери з демонстрацією технологій NVIDIA

В рамках презентації NVIDIA на CES 2022 були представлені десктопні відеокарти GeForce RTX 3050 та RTX 3090 Ti, мобільні GeForce RTX 3070 Ti та RTX 3080 Ti. Також були показані нові кадри з демонстрацією технологій NVIDIA у майбутніх ігрових хітах.

Багато гравців чекають динамічний екшен з паркуром та зомбі Dying Light 2 Stay Human. Після численних переносів проєкт таки має вийти 4 лютого цього року. Оновлений рушій порадує прекрасною картинкою з підтримкою трасування променів для Global Illumination, тіней та віддзеркалення. Також є підтримка масштабування NVIDIA DLSS. Оцінити красоти гри можна у відповідному відео.

The Day Before — постапокаліптичний шутер у стилі The Division, теж отримає підтримку трасування променів для глобального освітлення та глобального затінювання. А технологія NVIDIA DLSS прискорить продуктивність у важких режимах на відеокартах GeForce RTX. Реліз проєкту очікується у червні цього року.

Хардкорний реалістичний шутер Escape From Tarkov отримає оновлення з підтримкою NVIDIA DLSS.

У січні виходить комп'ютерна версія консольного хіта God of War. У грі буде підтримка технології NVIDIA Reflex для зменшення системних затримок. Спеціальне відео NVIDIA дозволяє наочно оцінити переваги кращої реакції на дії гравця.

Ще однією грою з технологіями NVIDIA DLSS та NVIDIA Reflex стане шутер Rainbow Six Extraction.

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 05.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: