Geekbench 6 — нова версія кросплатформового бенчмарку

Primate Labs повідомила про доступність нової версії тестового пакета Geekbench. Як підкреслює компанія, бенчмарк Geekbench 6 був розроблений «з урахуванням потреб сучасного користувача та відображає те, як ми насправді використовуємо наші пристрої у 2023 році». Він підходить для тестування пристроїв під керуванням операційних систем Windows, Linux, MacOS, iOS та Android.

Geekbench 6

У Geekbench 6 розробники суттєво оновили CPU-тест. Замість того щоб призначати окремі завдання кожному ядру, бенчмарк тепер вимірює, як ядра взаємодіють під час виконання спільної задачі. Цей підхід краще відповідає тенденції появи «великих» й «малих» ядер у настільних комп'ютерах та ноутбуках, а не лише у смартфонах та планшетах.

До того ж з'явилося кілька підтестів із «реальними» робочими навантаженнями, на кшталт розмиття фону під час відеоконференцій, виявлення та видалення об'єктів на фото з використанням машинного навчання. Також було оновлено набори даних для тестування (фото з більшою роздільною здатністю, більші карти для навігаційних тестів, складніші документи та інше).

Geekbench 6Geekbench 6

Тестовий пакет Geekbench 6 є повністю безплатним для особистого використання. Завантажити його можна з офіційного сайту. Розробники також пропонують платну версію Geekbench 6 Pro, де доступні додаткові функції, включаючи інструменти для автоматизації тестування. Вона коштуватиме 99 доларів, при цьому до кінця лютого діє 20% знижка.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 15.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: