Комп'ютери Apple на базі SoC M1/M2 успішно справляються із запуском сучасних ігор для Windows

Цього тижня корпорація Apple представила набір інструментів Game Porting Toolkit, який спрощує процес запуску ігор для Windows на «яблучних» комп'ютерах. Він розрахований насамперед на розробників, але ніщо не заважає використовувати його ентузіастам та рядовим користувачам. Деякі з них поділилися своїми враженнями.

Apple M2

Як показує практика, завдяки Game Porting Toolkit комп'ютери з однокристальними системами Apple M1/M2 непогано справляються із запуском сучасних ААА-проєктів. Наприклад, SoC M2 Max забезпечує приблизно 30-40 к/с у Cyberpunk 2077 з ультра-налаштуваннями якості графіки. Варто додати, що у разі менш продуктивної Apple M1 цей показник становить скромні 13 к/с.

Комп'ютери з однокристальною системою Apple M2 Max також успішно справляються із запуском інших відомих ігор, на кшталт Hogwarts Legacy, Marvel's Spider-Man, Diablo IV і Elden Ring. Підкреслимо, що поки що це все експерименти ентузіастів. Якщо за справу візьмуться самі розробники відеоігор, то швидкодія ігор для Windows під macOS виявиться ще кращою.

Обговорити в форумі (коментарів: 58)

Всі новини за 08.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: