Starfield не працює на відеокартах Intel Arc A-серії

В останні роки вихід високобюджетних ігор не обходиться без релізу нових пакетів графічних драйверів. Цим розробники GPU не лише покращують продуктивність відеокарт, але й забезпечують користувачам якомога безпроблемний ігровий процес. Зокрема, AMD та Nvidia вже підготували драйвери до Starfield, останнього проєкту Bethesda Game Studios. Корпорація Intel ще працює над відповідним програмним забезпеченням, а в Мережі тим часом з'являються скарги від власників відеокарт Arc Alchemist.

Офіційний реліз Starfield заплановано на 6 вересня. Однак ті, хто придбав версію Premium Edition (2499 грн у Steam) можуть грати вже відсьогодні. Щоправда, це не стосується власників відеоадаптерів Arc A-серії. Наразі Starfield зовсім відмовляється працювати на комп'ютерах із дискретною графікою Intel. Гра може запускатися більше пів години, а у разі успішного запуску «вилітає» протягом кількох хвилин.

Хороша новина у тому, що Intel відомо про ці проблеми. Наразі фахівці процесорного гіганта зайняті їх усуненням та розраховують випустити відповідний драйвер наступного тижня. Що стосується власників відеокарт Nvidia та AMD, то вони можуть завантажити пакети драйверів з оптимізаціями для Starfield за посиланнями в першому абзаці.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 01.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: