Вийшов тестовий пакет Cinebench 2024 для оцінки продуктивності CPU та GPU

Maxon повідомила про доступність нової версії популярного тестового пакета Cinebench. Бенчмарк Cinebench 2024 є універсальним інструментом для оцінки продуктивності центрального та графічного процесора. У його основі лежить рушій рендерингу Redshift.

Cinebench 2024

Тестовий пакет Cinebench 2024 доступний для операційних систем MacOS та Windows, включаючи версії під Arm. Заявлено підтримку x86-сумісних процесорів Intel і AMD, а також чипів з архітектурою Arm64, на кшталт лінійки Apple Silicon та Qualcomm Snapdragon. Водночас GPU-тест можна запустити на графічних процесорах від AMD, Nvidia та Apple. Докладніші системні вимоги доступні за посиланням.

Cinebench 2024

Нова версія Cinebench використовує втричі більше пам'яті щодо випуску R23. До того ж для рендерингу сцени тепер буде потрібно вшестеро більше обчислювальної потужності, що робить бенчмарк непоганим інструментом для оцінки швидкодії сучасного «заліза». Цілком очікувано, що система підрахунку очок була змінена, тому порівнювати результати зі старих версій Cinebench немає сенсу.

Завантажити тестовий набір Cinebench 2024 можна з офіційного сайту Maxon.

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 06.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: