Стрес-тест FurMark 2 вийде до кінця місяця

Незабаром розробники представлять нову версію популярного стрес-тесту FurMark, який використовується для перевірки працездатності та екстремального навантаження GPU. Команда Geeks3D працює над FurMark з 2022 року, і бета-версія вже була доступна учасникам спільноти в Discord. Наразі обіцяють реліз фінальної версії до кінця місяця.

Колись FurMark був головним інструментом для прогрівання відеокарт. Однак у сучасних відеокарт використовуються складні механізми керування частотою в залежності від потужності та температури, які не дозволяють GPU наближатися до критичних значень. Ймовірно, нова версія буде більш ефективною для «прожарювання» актуальних моделей. Програма буде сумісна з широким списком графічних прискорювачів, включаючи AMD Radeon, Nvidia GeForce та Intel Arc.

FurMark 2 буде використовувати графічний API OpenGL або Vulkan, буде доступно три режими з різною роздільною здатністю:  1080p, 1440p та 2160p. Також оновлений FurMark видає рейтинг продуктивності та має онлайн-базу, щоб можна було порівняти свої результати з іншими GPU.

Фінальна версія програми буде доступна на офіційній сторінці FurMark 2.

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 18.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: