Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігор

Компанія AMD повідомила про доступність до завантаження нового набору графічних драйверів. Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.2 забезпечує підтримку ігор Lies of P, Party Animals й The Crew Motorfest, а також роботу технології Anti-Lag+ у Starfield, The Witcher 3: Wild Hunt, Elden Ring та Immortals of Aveum. Як зазначає AMD, у разі відеокарти Radeon RX 7900 XTX зменшення затримок завдяки Anti-Lag+ сягає 45%.

Lies of P

У драйвері AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.2 було усунено такі проблеми:

  • «вильоти» Baldur's Gate 3 при використанні API Vulkan на деяких продуктах AMD Graphics, на зразок Radeon RX 7900 XTX;
  • частота GPU може бути обмежена показником 2700 МГц при ручному налаштуванні відеокарт Radeon RX 7700 XT та RX 7800 XT;
  • деякі монітори та телевізори Samsung з підтримкою FreeSync Premium Pro не забезпечують коректну яскравість у певних іграх з увімкненим локальним затемненням (local dimming);
  • збої або тайм-аут драйвера в Smite на деяких продуктах AMD Graphics, на кшталт Radeon RX 7900 XT;
  • періодичні збої або тайм-аут драйвера у F1 23 при використанні деяких продуктів AMD Graphics, таких як Radeon RX 7800 XT.

Завантажити пакет драйверів AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.2, а також ознайомитися з документацією до нього можна за посиланням. Звертаємо увагу, що для відеоадаптерів Polaris та Vega «червоні» підготували окрему версію.

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Всі новини за 21.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: