AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері

Технологія AMD Fluid Motion Frames (AFMF) все ще перебуває в експериментальній стадії та не позбавлена недоліків. Проте фахівці чипмейкера продовжують працювати над її покращенням, про що свідчать регулярні оновлення прев'ю-драйвера AMD Software: Adrenalin Edition. Завдяки йому власники відеокарт Radeon RX 6000/7000 можуть випробувати цю технологію до її формального релізу.

Механізм AFMF відповідає за генерацію кадрів та може вважатися відповіддю на Nvidia DLSS 3. Він є частиною технології FidelityFX Super Resolution 3, яка доступна розробникам відеоігор, а його додаткова реалізація на рівні драйвера AMD дозволяє підвищити плавність геймплею практично в будь-якому проєкті. Але для цього, як було сказано вище, знадобиться відповідна відеокарта.

Випущений напередодні драйвер з підтримкою AFMF містить усі нововведення релізу AMD Software: Adrenalin Edition 23.12.1 та разом з цим покликаний усунути «заїкання» й підвищити стабільність частоти кадрів при використанні Fluid Motion Frames. Завантажити його можна з офіційного сайту AMD.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 08.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: