Вийшов мод, який замінює генерацію кадрів Nvidia DLSS на AMD FSR 3

Завдяки публікації вихідного коду AMD FidelityFX Super Resolution 3 (FSR 3) ентузіасти змогли розпочати експерименти з цією технологією генерації кадрів. Перші результати не змусили себе довго чекати. Вже з'явилися модифікації, які замінюють в іграх технологію Nvidia DLSS Frame Generation (DLSSG) на аналог від «червоного» чипмейкера.

AMD FSR

Насамперед такі моди будуть цікаві власникам відеокарт GeForce RTX минулих поколінь, які не підтримують DLSSG. В той самий час для Radeon RX 6000/7000 механізм AMD Fluid Motion Frames, що відповідає за генерацію кадрів у FSR 3, доступний на рівні драйвера. Це дозволяє використовувати його практично в будь-якій грі, не вдаючись до модифікацій.

Справедливо відзначити, що вищезгаданий мод не позбавлений недоліків. Теоретично його можна застосувати до будь-якого проєкту з DLSSG, але у багатьох випадках користувачі повідомляють про проблеми, на кшталт мерехтіння тіней автомобіля в Cyberpunk 2077. Сподіватимемося, що ентузіастам вдасться швидко усунути ці недоліки. З інструкцією зі встановлення можна ознайомитись на Reddit.

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 18.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: