Технологію AMD Fluid Motion Frames тепер можна випробувати на iGPU Radeon 700M

Компанія AMD виклала у вільний доступ нову версію прев'ю-драйвера з технологією AMD Fluid Motion Frames (AFMF). В останньому релізі було додано підтримку інтегрованих графічних ядер серії Radeon 700M. Вони використовуються в мобільних процесорах Ryzen 7040/8040 й Ryzen Z1, а також десктопних чипах Ryzen 8000G. Раніше AFMF була доступна лише на дискретних відеоадаптерах Radeon RX 6000 та RX 7000.

AFMF

Нагадаємо, механізм AMD Fluid Motion Frames є частиною технології FidelityFX Super Resolution 3 та відповідає за генерацію кадрів. Його завдання — підвищити плавність ігрового процесу, а реалізація на рівні драйвера дозволяє використовувати генерацію кадрів майже у будь-яких проєктах на основі API DirectX 11 і 12.

Завдяки додаванню підтримки iGPU Radeon 700M випробувати AFMF тепер, наприклад, можуть власники тонких та легких ноутбуків із платформою AMD. Втім, найбільший інтерес вона представляє у разі мобільних ігрових систем на кшталт ASUS ROG Ally та Lenovo Legion Go. Фінальну версію AFMF, згідно з планами AMD, буде додано до набору HYPR-RX до кінця цього кварталу.

AFMF

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 09.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: