Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 24.1.1 із технологією генерації кадрів Fluid Motion Frames

На офіційному сайті AMD доступний новий графічний драйвер. Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 WHQL забезпечує програмну підтримку відеокарти Radeon RX 7600 XT, продажі якої почнуться вже сьогодні, містить оптимізації для ігор Like A Dragon: Infinite Wealth й Tekken 8, а також забезпечує роботу технології генерації кадрів AMD Fluid Motion Frames (AFMF).

AMD

За допомогою AFMF власники відеокарт Radeon RX 6000, RX 7000 й процесорів з вбудованою графікою Radeon 700M зможуть поліпшити плавність геймплею в будь-яких іграх на базі API DirectX 11 та 12. Звертаємо увагу, що для збереження якості зображення генерація кадрів автоматично вимикається в динамічних сценах. Попередню версію цієї технології протягом останніх місяців можна було випробувати у прев'ю-драйвері.

Ще одним важливим нововведенням релізу Adrenalin 24.1.1 став механізм AMD Video Upscaling. Він відповідає за масштабування відеоконтенту, наприклад у браузерах Chrome та Edge, і є відповіддю на Nvidia RTX Video Super Resolution. На жаль, список сумісних відеокарт поки що обмежений пристроями Radeon RX 7000-ї серії.

AMD

Ознайомитись з детальною документацією, а також завантажити набір драйверів AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 WHQL можна за посиланням у першому абзаці.

Обговорити в форумі (коментарів: 40)

Всі новини за 24.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: