AMD припиняє підтримку мобільного додатка Link

Компанія AMD вирішила згорнути підтримку мобільного додатка Link. Він вийшов у 2017 році та дозволяє власникам відеоадаптерів Radeon відстежувати параметри графічної підсистеми комп'ютера, а також транслювати ігровий процес на пристрої з операційними системами iOS та Android. Підтримка AMD Link буде припинена до кінця кварталу у свіжих випусках пакета драйверів та ПЗ AMD Software: Adrenalin Edition.

AMD Link

«Ми запустили AMD Link у той час, коли для користувачів графіки Radeon було мало альтернативних рішень для віддаленого геймінгу. Сьогодні користувачам доступно багато варіантів трансляції контенту з ПК на інші пристрої. Роль AMD полягає в тому, щоб підтримувати розробників, а не конкурувати з ними, — розповідає «червоний» чипмейкер. — Таким чином, ми припиняємо підтримку AMD Link та зосереджуємо наші ресурси на інших можливостях та функціях, які приносять користь користувачам. Ми також продовжуватимемо підтримувати розробників за допомогою наших SDK, таких як AMD Advanced Media Framework, що дозволяють їм вмикати функції потокової передачі у своїх рішеннях».

Якщо говорити про альтернативи AMD Link, то власники відеокарт Radeon для трансляції ігрового процесу на мобільний гаджет, наприклад, можуть скористатися Steam Link. Варто додати, що Nvidia припинила підтримку схожого сервісу GameStream у лютому минулого року.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 26.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: