Google офіційно запустила ШІ-помічника Gemini

Компанія оголосила про запуск у публічний доступ фінальної версії ШІ-помічника Gemini. Ця модель штучного інтелекту прийшла на зміну Bard AI. Під назвою Gemini ховається одразу три моделі ШІ різної складності для різних пристроїв. Gemini доступний як у браузері, так і через мобільний додаток на вашому смартфоні Android.

З мовною моделлю Pro 1.0 ви можете спілкуватися більш ніж 40 мовами у 230 країнах. Платна підписка Gemini Advanced забезпечує доступ до найпотужнішої та найпросунутішої моделі ШІ Ultra 1.0. За заявою компанії Gemini Advanced є найкращим чат-ботом у порівнянні з альтернативними варіантами від конкурентів. Модель Ultra 1.0 добре справляється зі складними завданнями — робота з програмним кодом, логічні міркування, виконання тонких інструкцій, спільна робота над творчими проєктами.

Для доступу до Gemini достатньо встановити додаток на телефон. Після встановлення новий помічник пропонує замінити стандартний Google Assistant для виконання тих самих функцій. При цьому Google поступово працюватиме над розширенням функціональності нової програми. Тому в майбутньому Gemini, мабуть, повністю замінити звичного асистента.

Джерело:
Google

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 09.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: