Nvidia App — універсальний застосунок для керування «зеленими» відеоадаптерами

На офіційному сайті Nvidia доступна до завантаження бета-версія програми з нехитрою назвою Nvidia App. Вона є універсальним інструментом для керування налаштуваннями «зелених» відеоадаптерів і поєднує в собі можливості GeForce Experience та функції Панелі керування Nvidia. Що важливо, нова програма не вимагає обов'язкової онлайн-авторизації.

За допомогою Nvidia App власники «зелених» 3D-прискорювачів можуть завантажувати оновлення пакета драйверів, переглядати інформацію про систему та налаштовувати параметри графіки для окремих ігор та програм. Також є внутрішньоігровий оверлей і нові фільтри Freestyle на базі штучного інтелекту, на кшталт RTX Dynamic Vibrance та RTX HDR. Надалі Nvidia планує об'єднати в одному застосунку практично всі можливості власного ПЗ, а також додати можливість оверклокінгу.

Завантажити Nvidia App можна за посиланням у першому абзаці. Компанія також рекомендує оновити графічний драйвер до версії GeForce 551.61 WHQL. Цей реліз забезпечує підтримку нової програми та симулятора виживання Nightingale, в якому доступна фірмова технологія Nvidia DLSS 3.

Обговорити в форумі (коментарів: 49)

Всі новини за 23.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: