Next Stop Paris — перший короткометражний фільм, який буде створений генеративним ШІ

Компанія TCL, яка випускає побутову техніку, оголосила про запуск власного виробництва оригінального відеоконтенту для свого стрімінгового сервісу TCLtv+. Першим продуктом TCLtv+ Studios стане короткометражний романтичний фільм Next Stop Paris. І це перший комерційний продукт, який буде створено із застосуванням генеративного штучного інтелекту. Фільм створюється із залученням професійних акторів озвучування на базі оригінального сценарію, але із використанням сучасних технологій анімації. Під «сучасними технологіями» мається на увазі застосування генеративних нейромереж Runway ML і Midjourney.

Майбутній фільм вже має перший трейлер, у якому весь відеоряд створено із застосуванням ШІ. І це помітно з першого погляду, оскільки якість людей далеко не найкраща, і майже весь ролик складається зі статичних зображень. Також ви можете побачити багато артефактів, які притаманні генеративним картинкам. Поки що продемонстроване відео не вражає. Відеоролики, створені за допомогою ШІ Sora виглядали переконливіше.

Але тут важливий час факт того, що генеративний ШІ вже намагаються використовувати для створення масового медіапродукту. Поки що це експеримент, але в міру вдосконалення таких технологій, у майбутньому ми справді можемо побачити телевізійні шоу та кіно, створені із застосуванням ШІ.

Джерело:
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 14.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: