OpenAI представила GPT-4o

Днями ми писали про чутки відносно важливого анонсу OpenAI. Деякі джерела навіть натякали на можливий анонс власної пошукової системи з ШІ. Але компанія OpenAI просто оголосила про запуск оновленої версії GPT-4. Нова версія GPT-4o стала розумнішою та швидшою. Це мультимодальна модель ШІ, яка розуміє та може генерувати текст, голос та зображення. І користувач може взаємодіяти з ШІ будь-яким з озвучених способів.

У GPT-4o з'явиться функція голосового помічника, який зможе сприймати світ і відповідати в режимі реального часу. Новий ШІ буде доступний всім користувачам. На каналі OpenAI з'явилося багато цікавих та кумедних роликів з демонстрацією можливостей нової версії ШІ. Наприклад, GPT-4o допомагає вивчати іспанську мову, називаючи предмети, які він бачить через камеру, допомагає розібратися з геометричним завданням або виступає в ролі поводиря та гіда для сліпого.

Розробники, які бажають працювати з GPT-4o, отримають доступ до API, який вдвічі дешевше і вдвічі швидше за GPT-4 Turbo. Також чат-бот ChatGPT отримає програму для macOS.

Джерело:
The Verge

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 14.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: