Став доступним бенчмарк V-Ray версії 6.1

Chaos випустила V-Ray 6 Benchmark. Ця безплатна програма допомагає користувачам оцінити швидкість візуалізації V-Ray і порівняти можливості різних процесорів та графічних карт. У V-Ray 6 Benchmark з'явилися нові можливості циклу тестування та порівняння режимів графічного процесора.

З моменту запуску у 2017 році V-Ray Benchmark став стандартом для тестування нового апаратного забезпечення, допомагаючи користувачам і рецензентам оцінювати продуктивність рендеру на ноутбуках, робочих станціях та відеокартах. У порівнянні з одним із найпопулярніших рендерів у світі, професіонали можуть швидко оцінити, як апаратне забезпечення від Nvidia, AMD, Intel і Apple обробляє такі загальні 3D-моделі, як міста, персонажі чи тверді поверхні.

Що нового у V-Ray 6 Benchmark:

  • Циклічні тести — тепер користувачі можуть виконувати свої тести скільки завгодно довго. Це дає ще більше уявлення про поточні можливості будь-якого апаратного забезпечення.
  • Порівняння режимів візуалізації GPU — тепер користувачі можуть запускати RTX або CUDA на GPU та CPU з тією самою тестовою сценою, що дозволяє проводити пряме порівняння між GPU та загальною продуктивністю системи.
  • Нова тестова сцена — модель пересувного будинку V-Ray 6 тепер надається як тестова сцена для V-Ray і V-Ray GPU. Вона добре масштабується до восьми графічних процесорів або кількох процесорів із до 256 ядер.
  • Підтримка нових чипів Apple — V-Ray Benchmark тепер показує результати для чипів Apple M2 і M3, допомагаючи виконавцям побачити, як V-Ray працює на нових пристроях Mac.

Зі слів Філіпа Міллера, віцепрезидента з управління продуктами в Chaos, більшість контрольних тестів рендерингу розроблено лише для одного типу апаратного забезпечення — центрального або графічного процесора. Натомість V-Ray 6 Benchmark ефективно навантажує і процесори й графічні адаптери, надаючи користувачам змогу перевірити всю систему в реальних умовах  за допомогою найбільш часто використовуваних рендерів як для створення візуальних ефектів, так і для візуалізації дизайну.

V-Ray 6 Benchmark вже доступний безплатно за цим посиланням.

Джерело:
Techpowerup

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 15.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: