Технології Nvidia RTX Video тепер доступні у браузері Mozilla Firefox

Компанія Nvidia повідомила про доступність набору технологій RTX Video у браузері Mozilla Firefox. За його допомогою користувачі можуть покращити якість відеоконтенту з популярних стрімінгових сервісів, таких як YouTube, Prime Video та Disney+. Раніше набір Nvidia RTX Video був доступний лише у браузерах Google Chrome та Microsoft Edge.

За допомогою технології масштабування RTX Video Super Resolution користувачі можуть покращити якість відео, усунувши артефакти стиснення та підвищивши різкість. А функція RTX Video HDR використовує алгоритми штучного інтелекту для перетворення SDR-відеоконтента у відео з розширеним динамічним діапазоном (HDR). Для роботи цих технологій знадобиться відеоадаптер RTX-серії.

У списку вимог Nvidia RTX Video також вказується останній графічний драйвер «зелених» (для ігрових відеокарт це GeForce 552.44 WHQL) та Firefox версії 126 або новіший. Для RTX Video HDR у Windows також має бути увімкнений режим HDR. Активувати технології RTX Video можна у Панелі керування Nvidia.

Джерело:
Nvidia

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 16.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: